Menu

1ª edició premis ODS

«Munta els teus objectius, ¡TU formes part de la cadena cap a la sostenibilitat!»

Activitat dinamitzada per Tania Ansio, Toni Simarro, Rosángela Aguilar i Ana Tomás de la Universitat Politècnica de València.

El 26 de novembre de 2018 11h-13.30h tindrà lloc l’exposició «Monta els teus objectius» a l’esplanada de la Facultat de Filosofia i Ciencies de L’Educació en el qual es desenvoluparà un taller lliure per a la realització d’obra gràfica xilogràfica i l’obtenció d’una obra escultòrica viva com a suport de la exposició.

El projecte té com un dels seus principals objectius, la participació de la comunitat universitària i la col·laboració i interacció oberta a qualsevol públic, amb la idea d’expansió y concienciació mitjançant la gràfica i que serveixi per a la difusió i transmissió dels 17 missatges de la ODS a la societat. El seu desenvolupament, formarà part d’una performance colaborativa e interactiva.

Es pretén que els participants interactuen entre si, triant els pictogrames i missatges més concordes a les seves idees, conformant cadenes d’esdeveniments expositius en 5 diferents espais out-door de les cinc Universitats Públiques de la Comunitat Valenciana.
Es dissenyaran e implementaràn físicament els 17 elements bàsics de cadascun dels objectius, que serviràn de base-estructura i oferiràn idees als participants per incrementar i sumar altres elements visuals: creix la societat i creix la nostra estructura sostenible.

La nostra voluntat és promoure una biodiversitat des de la imatge, amb l’ajuda de tècniques artístiques, d’un llenguatge expressiu-plàstic i de recursos gràfics com a mediadors que ens permetran potenciar la capacitat de comunicar i exposar a la societat els ODS.

Concurs finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Més informació:
Facebook
Universitat de València