Menu

ONFALIA. ARTISTES EN LA REPRESENTACIÓ D’ALLÒ FEMENÍ

Els nostres alumnes del MASTER EN FOTOGRAFIA han CREAT, COMISSARIAT, PRODUÏT i MUNTAT esta exposició que obrirà les seues portes dijous que ve, 30 de JUNY en Paterna, en el Gran Teatre Antonio Ferrandis a les 19 h.
“ONFALIA. ARTISTES EN LA REPRESENTACIÓ D’ALLÒ FEMENÍ”
Com negociem amb el nostre passat sociocultural del qual som hereus i el nostre present? Quines qüestions continuen sent pudoroses i rebutjades? Quines són ignorades? Un gest significa el mateix quan s’executa de l’oprimit a l’opressor que de l’opressor a l’oprimit? Aquesta exposició reuneix treballs d’artistes que rastregen qüestions entorn de la representació del femení utilitzant diferents recursos conceptuals i estilístics que, junts, formen una trama de gestos fotogràfics que fluctuen entre l’abstracte, l’escenificat, el retrat i el paisatge, tots ells situats en el present personal de cadascun/a. Protagonista d’aquesta crònica és Onfalia, reina de Lídia, qui subjecta la clava i porta la pell de lleó al costat d’Hèrcules, esclau, cedint-li els seus atributs al semideu, que es cobreix amb un mantell i porta la rueca.
Comissariada per @emparpolanco
Artistes: @leire.izaguirre.m @clarissadonaire @telmomeana @_anaroda @salvalberolafoto @lauramaito @laupesa @cymaticpatterns @gracebarrue Jose Lobeira, Sol Téllez, Alícia García i Andrea Mendoza.
Organitzat per: @masterenfotografia.upv i @ayuntamientodepaterna