Menu

CamuflArte

Els alumnes de la Facultat de Belles Arts de la UPV presenten obra estampada en teixits per a l?exposició colectiva ?CamuflArte en la estampación de la biodiversidad?, comisariada per Ana Tomás. La mostra es podrà veure al Espai multidisciplinar de La Font Lluny de Pobla de Benifassà, Castelló, del 19 al 29 de novembre 2016 (inauguració 16h).

Es un projecte invitat a les jornades: “Acords per al desenvolupament rural” inscrites dintre del Projecte LIFE:RENAIX EL BOSC. Un projecte de Recuperació i Conservació de les formacions boscoses de Tilio-Acerion al nord de la Comunitat Valenciana, financiat per la Comisió Europea a través del programa LIFE, amb l’objetiu de la recuperació del hábitat prioritari de Tilio-Acerion en els LIC’s de l’Alt Maestrat i de la Tinença de Benifassà. Està coordinat per la Consellería de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural a través del Centro para la Investigación y la Experimentación Forestal (CIEF) en colaboració amb el Servei de Medi Ambient de la Territorial de Castelló i la empresa pública VAERSA com a beneficiari asociat.

En les jornades es pretén aproximar les experiències de diferents projectes, tant agrícoles com forestal en la revalorització de les terres en desús a través d’acords amb propietaris, entitats o municipis, ja siga a través de la Custòdia del territori u altres tipus d’ acords. Per aconseguir involucrar a tota la ciutadanía a contribuir a conservar i fomentar el desenvolupament rural. I per finalitzar des d’AVINENÇA ens explicaran la nova línia de treball de la Generalitat Valenciana sobre el “Pla d’acció per al foment i la consolidació de la Custòdia del territori en la Comunitat Valenciana”.

Més informació:
Veure cartell
LIFE Renaix el Bosc
Bosquearte
Facebook Bosquearte

http://www.depdib.upv.es/imagenes/noticias/noticia camuflarte.jpg